Tele Tydzień z dodatkiem kulinarnym 04.04.2014
Tele Tydzień nr 15/2014, w sprzedaży od 7 kwietnia ukaże się z dodatkiem kulinarnym Smaki Wielkanocy, w objętości 16 stron.
Książeczka zawierać będzie 42 przepisy na tradycyjne dania wielkanocne, wybrane i polecane przez redakcję Tele Tygodnia: świąteczne śniadanie, domowe pasztety, pieczone mięsa, tradycyjne mazurki i baby.
Booklet zawiera także praktyczne porady oraz instrukcje jak przygotować potrawy krok po kroku.
To trzeci booklet kulinarny w historii Tele Tygodnia. Poprzedni ukazał się w grudniu razem z jednym z wydań przedświątecznych, które sprzedało się w wysokości ponad 970 tysięcy egzemplarzy (wzrost o prawie 100 tysięcy egzemplarzy ).
Wydanie to ukaże się w nakładzie 1.250 tysięcy egzemplarzy, objętości 108 stron oraz w niezmienionej cenie 1,99 zł.
«