Dosotsuj ustawienia
Always Active

Ciasteczka niezbędne są wymagane do włączenia podstawowych funkcji tej witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub dostosowywanie preferencji zgody. Te ciasteczka nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osobistą.

Ciasteczka funkcjonalne pomagają w wykonywaniu określonych funkcji, takich jak udostępnianie treści witryny na platformach społecznościowych, zbieranie opinii oraz obsługa innych funkcji stron trzecich.

No cookies to display.

Ciasteczka analityczne są używane do zrozumienia, w jaki sposób odwiedzający interagują z witryną. Pomagają one dostarczyć informacji dotyczących miar, takich jak liczba odwiedzających, współczynnik odrzuceń, źródło ruchu itp.

Ciasteczka wydajnościowe są używane do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga w dostarczaniu lepszych doświadczeń użytkownika dla odwiedzających.

No cookies to display.

Ciasteczka reklamowe są używane do dostarczania odwiedzającym spersonalizowanych reklam opartych na stronach, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizy skuteczności kampanii reklamowych.

 

No cookies to display.

„Tele Tydzień Ekstra – Boże Narodzenie”

30 listopada ukaże się wyjątkowe wydanie „Tele Tygodnia” poświęcone tradycjom Świąt Bożego Narodzenia i Adwentu. W numerze czytelnicy znajdą rozmowy z gwiazdami – Alicją Majewską, Katarzyną Bosacką oraz Magdą Modrą i Markiem Krupskim – o rodzinnym kolędowaniu, praktycznym podejściu do świątecznych przygotowań, oraz o tym jak bożonarodzeniowe zwyczaje kultywowane są w ich domach.

Dodatkowo magazyn zawiera także serialowe i filmowe propozycje platform VOD w świątecznym klimacie oraz garść praktycznych porad jak stylowo ubrać choinkę, przygotować wieniec adwentowy oraz zadbać o swoje zdrowie i samopoczucie i nie zatracić się w przedświątecznej gorączce.

Redakcja przygotowała również propozycje wykwintnych dań od telewizyjnych mistrzów sztuki kulinarnej – m.in.: Ewy Wachowicz, Karola Okrasy, Tomasza Jakubiaka, Roberta Makłowicza, a także przepisy na wigilijne potrawy z różnych regionów Polski, oraz pomysły na rodzinny, świąteczny obiad.

Objętość 64 strony, cena 3,99 zł, promocja w magazynach Wydawnictwa Bauer.